Påskeudstilling 2022.

Kom! Lad os tage kulturen tilbage.

Det skal være slut med at kunstinteresserede skal snige sig ind, forklædt med mundbind og hængende skuldre, for at se årets mest nødvendige udstilling - Påskeudstillingen!

Da vi ikke kunne fejre jubilæum i 2020 og 2021, så kom og vær med til en påskeudstilling, hvor vi fejrer 100 - året for kobrakunstneren Corneilles fødsel. 

Hans kunstneriske virke har været præget af den varme og leg, som vi har manglet de seneste par år. 

Galleri Nordenvind slår dørene op til en bred vifte af dansk og international kunst, med spot på den hundrede årige, og at vi i år har vist værker af den fremadstormende og internationale unge Bram Reijnders 10 år. Også værker af tysk/italienske Patricia Cassegranda vil være at finde på væggene. Kunstneren modtog sidste år den fornemme pris ”Byen Roms kunstnerpris”. 

Faste kunstnere, som Melody B., Finnleif Mortensen, Ian Rust og mange flere, vil være med til at præge den gamle retsbygning. Derudover vil der være en mindre ophængning af Niels Helledies (1927-2022) værker. 

Besøg Retfærdigheden, der ligger bekvemt 36 minutter fra Aalborg, midt i Algade i Sæby. Her vil der i påsken være mulighed for at indtage en kop kulturkaffe. Så der er ingen undskyldninger. 

Vi vil have vores kulturoplevelser tilbage.

På gensyn!

Om du hedder Søren, Ane eller Mette - alle er velkommen!

Påskeudstilling 2022 kan ses fra søndag den 3. april til og med søndag, den 1. maj 2022

Kom og vær med til Fernisering, søndag den 3. april 2022, kl 14.00 - 17.00.

 

Galleri Nordenvind, Algade 14, 9300 Sæby, (Også indgang fra Barbras Allé)

Tlf.: 21756409

www.nordenvind.dk